Skip to content

Colegio EPI

Studeren is een belangrijk onderdeel van het leven, en leven heeft ongetwijfeld te maken met groei. Dit gaat soms gepaard met veranderingen, gewaarwording, confrontaties met bepaalde situaties en het nemen van belangrijke beslissingen. Voor sommige studenten gaat dit als vanzelfsprekend maar anderen hebben daar hulp en begeleiding bij nodig.

Het team van schoolmaatschappelijk werkers (SMW’s) bij Colegio EPI is er speciaal voor die studenten.

Wanneer jij als student behoefte hebt aan steun, staan de SMW’s voor je klaar. Hun taak is voornamelijk om voor jou een vertrouwenspersoon te zijn in situaties waar je je geen raad mee weet. Dit kan iets zijn op sociaal, emotioneel of persoonlijk gebied, maar ook iets anders zoals je gezinssituatie of studie.

De SMW’s hebben als doel om jou als student te helpen om je tijd bij Colegio EPI zo aangenaam mogelijk te maken, zodat je je opleiding succesvol af kunt ronden, ongeacht je persoonlijke situatie. Op deze manier dragen ze ook bij aan de missie van Colegio EPI: om professionelen te vormen met de juiste persoonlijkheid.

In het geval dat de SMW’s zelf niet de expertise hebben om je te helpen, dan zorgen ze ervoor dat je de noodzakelijke hulp krijgt via andere professionals en/of instanties.

De kantoren van de SMW’s bevinden zich in het Open Leercentrum (OLC).