Skip to content

Colegio EPI

De unit Salubridad & Servicio is de plek voor studenten die zich geroepen voelen om voor anderen te zorgen. Bij S&S gaan wij ervan uit dat elke student talent heeft. Ons voornamelijk doel is je te helpen om dit talent te ontwikkelen. Hier word je praktijkgericht opgeleid als mens en als werknemer in de zorg.

De unit S&S biedt het meeste aantal opleidingen binnen Colegio EPI. Vanaf het begin van de door jou gekozen opleiding word je uitgedaagd en gestimuleerd om zelfstandig op te treden. Behalve op kennis, wordt ook vooral veel nadruk gelegd op de beroepshouding en vaardigheden als samenwerken en presenteren.

De leerprocessen vinden meestal in groepsverband plaats en in steeds wisselende situaties. Met andere woorden: je zit niet de hele tijd met je neus in de boeken want je gaat ook aan de slag met praktijkopdrachten. 

Vandaar ook de nauwe samenwerking met diverse werkvelden waar je eventueel stage kunt lopen, zoals het Dr. Horacio Oduber Hospitaal, apotheken, de Stichting Algemene Bejaardenzorg Aruba, de Stichting Verstandelijk Gehandicaptenzorg Aruba en verschillende kinderopvangcentra.