Algemene Informatie

Het Colegio EPI is het middelbaar beroepsonderwijs op Aruba en bestaat sinds 1 augustus 1997. Colegio EPI is een innovatieve organisatie op het gebied van onderwijs en facilitering. In de laatste jaren is volop gebouwd aan het complex te Seroe Blanco. Het complex beschikt nu over theorie/instructie ruimten voor algemeen gebruik alsmede specifiek vakgerichte praktijk- en practicum ruimten per opleiding.

De school biedt onderwijs op niveau 3 en 4 en bestaat uit de volgende units: Unit Salubridad & Servicio, Unit Economia, Unit Hospitality & Tourism en Unit Ciencia & Tecnologia. Alle units van het Colegio EPI werken ook met dezelfde missie, namelijk ‘Pa forma Profesionalismo y Personalidad’. Professonaliteit en persoonlijkheid gaat naar ons inziens hand in hand.

Als serviceverlening biedt het complex tevens een Open Leercentrum, een Auditorium, een Collegezaal, een Food Court en kantoren en vergaderruimten voor zowel de deelnemers als het personeel.

Tevens biedt het Colegio EPI een goede zorgstructuur die de leer-, zorg- en begeleidingsprocessen binnen de school goed laten verlopen. Goede zorg en begeleiding zijn essentieel om het leerproces van deelnemers in goede banen te leiden.

%d bloggers like this: