Skip to content

Colegio EPI

Decanaat

Het decanaat van Colegio EPI is een team van acht docenten, die naast het lesgeven ook studenten bijstaan met informatie en begeleiding. Elke unit wordt vertegenwoordigd door twee decanen. Zij staan voor jou als student, of toekomstige student, klaar voor alles wat met je studie- en beroepskeuze te maken heeft.

Voor Studenten

Studenten in hun derde studiejaar moeten meestal een keuze maken voor hun uitstroom. Dit betekent dat je een beslissing neemt om verder te studeren of om direct te gaan werken. De decanen helpen je dan met informatie over de opleidingskeuze, ze begeleiden je bij de administratieve zaken die geregeld moeten worden. Denk hierbij aan, bijvoorbeeld, studiefinanciering aanvragen. Tijdens je opleiding bij Colegio EPI kan het zijn dat je op een gegeven moment vragen en/of twijfels hebt over je studiekeuze. Wanneer dit het geval is, kun je bij je decaan terecht om hierover te praten. Mocht je dan een switch willen maken naar een andere opleiding, dan staan ze je hierin bij.

Voor toekomstige studenten

Toekomstige studenten willen meestal weten of ze de juiste diploma’s en/of certificaten hebben om toegelaten te worden tot Colegio EPI. Elk geval is anders maar er zijn ook verschillende mogelijkheden. Decanen helpen je als toekomstige student met de nodige informatie per geval, met de opleidingsinformatie en aanmeldingsprocedure.